Tiplijn: 06-19541384

Mobiel Medisch Team en brandweer assisteren bij medische noodsituatie in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en de Dordtse brandweer zijn vrijdagavond 4 februari 2022 ingezet bij een incident op de Lijnbaan in Dordrecht. Om 22.15 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning. Omdat de patiënt zich op de eerste verdieping van de woning bevond werd de brandweer met een hoogwerker ter plaatse gevraagd. Tegelijkertijd kwam ook een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse om hulp te verlenen aan de patiënt. De persoon is vervolgens door de brandweer uit de woning gehaald en door de ambulancedienst met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer