Tiplijn: 06-19541384

Vrouw van fiets getrapt bij poging beroving in Dordrecht

0

DORDRECHT – Nog onbekende verdachten hebben donderdagavond 27 januari geprobeerd een 54-jarige vrouw te beroven van haar spullen. De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw fietste donderdagavond rond acht uur door het park aan de Overkampweg in Dordrecht. Op een gegeven moment kwam er een jongeman op haar aflopen, die haar van de fiets trapte en tegen haar begon te schreeuwen dat ze haar spullen moest afgeven. De vrouw sloeg de jongen van haar af en fietste geschrokken verder.

Op het moment dat dit allemaal gebeurde liep er ook een hardloper voorbij. De politie komt graag in contact met deze hardloper. Ook mogelijke andere getuigen van het incident wordt gevraagd zich te melden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer