Tiplijn: 06-19541384

Arnold Samuels (62) vermist in omgeving Dordrecht; politie en familie bezorgd over zijn gezondheid

0

DORDRECHT – In verband met een urgente vermissing is de politie op zoek naar meneer Samuels. Hij is voor het laatst gezien op dinsdag 18 januari 2022 rond 16.30 uur toen hij van zijn werk vertrok aan de Ketelweg in Papendrecht. Meneer Samuels woont in de wijk Krispijn in Dordrecht en verplaatst zich elke dag op een rode fiets voorzien van drie wielen van het merk Huka City 24. Dit betreft een elektrische fiets. De man gebruikt medicatie voor epilepsie.

Arnold Samuels is 62 jaar oud. Het is onbekend wat voor kleding hij draagt. De familie en politie maken zich ernstig zorgen om de gezondheid van meneer.

Dinsdagavond is via burgernet gevraagd om uit te kijken naar de vermiste Dordtenaar. Politie-eenheden zochten op de route van Papendrecht naar Dordrecht en ook een politiehelikopter vloog enige tijd boven Papendrecht en Dordrecht.

Tips omtrent deze vermissing kunnen bij de politie worden gemeld via het telefoonnummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer