Tiplijn: 06-19541384

Kind (4) vermist; Belg aangetroffen in Meerkerk; auto in Gorinchem gevonden

0

GORINCHEM – De 34-jarige Belg, waar sinds 17 januari 2022 werd gezocht, is maandagmiddag omstreeks 14.15 uur, na een melding over een verdachte situatie, in Meerkerk aangehouden. Hij was daar alleen. Uit verder onderzoek bleek dat hij zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem. De auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. De vierjarige jongen is echter niet nog gevonden. Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er wordt daarom een Amber Alert verstuurd.

Het  rechercheteam van de eenheid Zeeland-West-Brabant  in Nederland werkt nauw samen met de Belgische speurders die het onderzoek  zijn gestart.

Oproep
Heeft u mogelijk bruikbare informatie over de  inmiddels aangehouden verdachte en het nog spoorloze kind, bel dan met de politie via 0900-8844.

Update: de vermiste jongen is maandagavond overleden aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer