Tiplijn: 06-19541384

Belg wilde vluchtauto laten slopen in Gorinchem; 4-jarige jongen nog steeds vermist

0

GORINCHEM – De politie heeft maandagavond 17 januari 2022 bij een autosloperij in Gorinchem de vluchtauto van de 34-jarige Belg veiliggesteld en meegenomen voor onderzoek. De Belg werd in Meerkerk aangehouden en werd gezocht in verband met de verdwijning van een 4-jarig kind. Dit kind is nog steeds spoorloos. De vermeende ontvoerder wilde zijn auto in Gorinchem laten slopen. Het demontagebedrijf had in eerste instantie niets in de gaten, omdat het een oudere auto betrof en er dagelijks mensen langskomen om hun auto in te leveren.

Nadat de politie de gezochte dertiger in Meerkerk had aangehouden, bleek uit verder onderzoek dat zijn auto was achtergelaten bij de autosloper in Gorinchem.

Waar de 4-jarige Dean Michael Chantal is, is nog steeds niet bekend. Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er is daarom een Amber Alert verstuurd.

Foto’s: Max Liet.

Update: de vermiste jongen is maandagavond overleden aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer