Tiplijn: 06-19541384

Kind botst met auto tegen garage in Zwijndrecht

5

ZWIJNDRECHT – Een minderjarige jongen wilde zondag 16 januari 2022 met zijn vriendjes een auto verplaatsen. Dit gebeurde in de Hoornwijk in Zwijndrecht. Bij het verplaatsen van het voertuig ging echter wat mis, waardoor de jongen met de wagen tegen de muur van een garage botste. De garage raakte daarbij dusdanig beschadigd, dat voor de zekerheid de brandweer ter plaatse kwam. De brandweer heeft het beschadigde deel afgezet met lint. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Eline Moerkerken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Ongelofelijk on

  Waar zijn de ouders in dit verhaal? Niet gek dus dat er tegenwoordig allemaal van die hersenloosjes aan het rellen zijn als dit onderdeel van de opvoeding is…

  • ONGELOFELIJK V2 on

   Dus je leest dat een jongen van zestien jaar oud met zijn vrienden een auto gaat “verplaatsen”. En jij denkt dat de ouders hiervan op de hoogte waren?

  • Ongelofelijk V16 on

   Exact. Ik lees “kind”, “minderjarig” en “met zijn vriendjes”, plus aan mijn reactie kun je toch al opmerken dat ik er van uit ga dat deze kwajongen(tje)s dit zonder toestemming gedaan hebben?

   Aparte reactie van jouw kant in ieder geval, raakt kant noch wal, me dunkt!

   • Heel vreemd om dan in je vorige reactie over een jongen van zestien te spreken.

    Overigens wel een typische reactie voor ouders van nu ‘we hebben het niet geweten’. Die vrije en moderne opvoeding levert die kinderen op de lange termijn alleen maar schade op.

Reageer