Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij melding steekpartij in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 52-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari 2022 lichtgewond geraakt bij een vechtpartij in de Groen van Prinstererstraat in Alblasserdam. Rond middernacht ontstond er ruzie tussen de 52-jarige man en een 21-jarige man. Daarbij werd onder meer een zakmes gebruikt. Mensen in de buurt grepen in en haalden de mannen uit elkaar. De politie kwam niet veel later met diverse wagens ter plaatse voor een melding over een steekpartij.

De verwondingen bij het slachtoffer bleken mee te vallen; de man was gewond aan zijn oor en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Wat de aanleiding was voor het incident is nog onduidelijk. Vooralsnog zijn er geen personen aangehouden.De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Foto’s: Rick Groenendijk.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer