Tiplijn: 06-19541384

Restauranteigenaar in Hendrik-Ido-Ambacht bedreigd na opmerking over mondkapje

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft een 51-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht opgepakt op verdenking van het bedreigen van een restauranteigenaar aan het Louwersplein in Hendrik-Ido-Ambacht. De bedreiging vond 13 januari 2022, rond 19.45 uur plaats. De 51-jarige man werd door de restauranteigenaar aangesproken op het niet dragen van een mondkapje in de zaak. De politie meldt: “De man zou de eigenaar bedreigd hebben neer te steken, terwijl hij een stuk gereedschap in zijn hand hield. Toen wij ter plaatse kwamen had de man de zaak al verlaten. Na enig speurwerk kon de verdachte even later in zijn woning worden aangehouden. De man werd ingesloten in het cellencomplex aan de Overkampweg in Dordrecht. Daar zal de zaak verder onderzocht worden door de recherche.”

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer