Tiplijn: 06-19541384

Kat achtergelaten in kattenmand op straat in Zwijndrecht; politie zoekt eigenaar

0

ZWIJNDRECHT – De politie is op zoek naar de eigenaar van een kat die is achtergelaten op straat in Zwijndrecht. Op dinsdag 11 januari 2022 kwam er bij de politie een melding binnen dat er een kat in een kattenmandje was aangetroffen op de Karel Doormanlaan. De kat bleek na onderzoek niet gechipt te zijn. Wat wel een opvallend kenmerk is, is dat de kat een halve staart heeft.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de kat, die het dier op straat heeft achtergelaten. De eigenaar of iemand die weet van wie deze kat is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Drechtsteden Buiten via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer