Tiplijn: 06-19541384

Meisje uit Zwijndrecht al ruim een dag vermist; familie maakt zich zorgen (update)

1

ZWIJNDRECHT – Vanuit Zwijndrecht wordt sinds maandag 10 januari 2022 een 17-jarig meisje vermist. Zij verliet om 18.00 uur haar woning in de omgeving van het Oranjeplein en sindsdien is er geen contact meer. Haar familie maakt zich zorgen. Het vermiste meisje is 1.60-1.65m lang, slank, heeft lang zwart krullend haar en een bril. Ze droeg een zwart halflange jas, een zwarte broek met opvallende figuren erop (zie foto), zwarte laarzen met zwarte gespen en gouden balletjes. Heeft u haar gezien/andere info? Bel 0900-8844.

Update: De vermiste tiener is aangetroffen en krijgt de hulp geboden die ze nodig heeft, zo laat de politie weten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer