Tiplijn: 06-19541384

Aanhanger met stenen kantelt bij rotonde in Hendrik-Ido-Ambacht

4

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een aanhanger met stenen, gekoppeld aan een trekker, is maandag 10 januari 2022 gekanteld nabij de rotonde bij de Jacobuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht. De stenen belandden op straat. Niemand raakte gewond. De politie zette de weg af, waarna het opruimen kon beginnen. De bestuurder krijgt een proces-verbaal voor artikel 5 van de wegenverkeerswet.

Artikel 5 wvw: Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Vast die gast die in Zwijndrecht woont en altijd keihard met die tractor door de buurt en over de dijk rijdt.

Reageer