Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst tegen boom en raakt te water in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een man uit Hardinxveld-Giessendam is zaterdagavond in een flinke regenbui met zijn auto van de weg geraakt op de Heulenslag in Bleskensgraaf. De automobilist kwam tegen een boom en in de sloot tot stilstand. Getuigen belden 112 waarop ambulances, de brandweer, een traumahelikopter en de politie even voor half twaalf naar het ongeval werden gestuurd.

De man bleek niet bekneld te zitten en kon al snel uit zijn auto worden gehaald. Ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, een arts van het traumateam assisteerde hierbij. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Inzet van opgeroepen brandweerduikers en oppervlakteredders was niet meer nodig. De politie onderzoekt de toedracht van het eenzijdige ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer