Tiplijn: 06-19541384

Brand door scheur in schoorsteenkanaal in Streefkerk

0

STREEFKERK – De brandweer is zaterdagmiddag 8 januari uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Streefkerk. In het gemetselde schoorsteenkanaal van een woning aan de Nieuwe Veer was een scheur ontstaan. Daardoor was er op de zolder even na het middaguur een lichte rookontwikkeling waarneembaar. Bij aankomst van de brandweerlieden uit Groot-Ammers was de kachel inmiddels gedoofd. Door de brandweer is een inspectie uitgevoerd. Met hulp van de hoogwerker van de Papendrechtse brandweer is het schoorsteenkanaal ontdaan van brandende deeltjes.

Foto’s: brandweer Groot-Ammers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer