Tiplijn: 06-19541384

Tuinset in brand in Nieuw-Lekkerland; ME-inzet(je) bij Standerdmolen

0

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer van Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 31 december 2021 met spoed uitgerukt voor een brandend tuinset in een achtertuin van een woning aan de Schoonenburglaan in Nieuw-Lekkerland. Op het tuinset was vuurwerk terecht gekomen, waarna er brand ontstond. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om te blussen. Door de brand was er veel rook in de schuur terecht gekomen. Na het bluswerk, is de schuur gelucht. Verder waren er tijdens de jaarwisseling diverse vreugdevuren in het dorp.

Halverwege de nacht was de politie bij de Standerdmolen in Nieuw-Lekkerland aanwezig om daar een feestje te beëindigen. De ME’ers zorgden ervoor dat de mensen naar huis gingen. Aanhoudingen waren niet nodig.

Zaterdagmiddag 1 januari 2022 rukte de brandweer in Nieuw-Lekkerland uit naar de Standerdmolen / Wipmolen om daar een brandende container te blussen. Verder werd er nog een hoopje smeulend as geblust. De containerbrand ontstond doordat er smeulende vuurwerkresten in waren gegooid.

Foto’s: Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer