Tiplijn: 06-19541384

Drie auto’s op elkaar op De Helling in Alblasserdam; één gewonde naar ziekenhuis

0

ALBLASSERDAM – Drie personenauto’s zijn donderdagavond 30 december 2021 op De Helling in Alblasserdam op elkaar gebotst. Daarbij raakte één vrouw gewond. Het ongeval gebeurde rond 20.50 uur op de baan richting de bebouwde kom van Alblasserdam. Op die baan was een auto stilgevallen; de motor was door onbekende reden afgeslagen.

De bestuurder van de auto erachter remde op tijd en ook de bestuurster van de auto daarachter kwam op tijd tot stilstand. De bestuurster van de achterste auto zag te laat dat er werd geremd en botste in volle vaart tegen haar voorligger.

De auto van die voorligger schoot weer door tegen de auto daarvoor. De inzittenden uit de twee voorste auto’s kwamen met de schrik vrij. De bestuurster van de achterste auto raakte gewond en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De Helling was ruim een uur afgesloten voor het binnenkomende verkeer. Een bergingsbedrijf heeft twee van de drie auto’s meegenomen. De andere auto had weinig schade en kon op eigen kracht verder.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer