Tiplijn: 06-19541384

Politie slaat automobilist in de boeien in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagavond 29 december 2021 een man uit Alblasserdam aangehouden. De man reed in een auto, terwijl hij geen (geldig) rijbewijs heeft. Verder had de automobilist nog een gevangenisstraf openstaan. Volgens een woordvoerster van de politie had de man ‘raar rijgedrag’. “Starten, stoppen, starten, stoppen. Toen we de man wilde controleren, wilde hij niet echt meewerken en daarom is hij in de boeien geslagen. Hij is aangehouden voor artikel 9 van de wegenverkeerswet: rijden met ongeldig verklaard rijbewijs.”

Een dag eerder was de politie ook al op zoek naar de Alblasserdammer. Na een hit op het kenteken startten agenten een achtervolging. De man ontkwam echter en werd die avond niet meer gevonden. Een dag later kon hij alsnog worden aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer