Tiplijn: 06-19541384

Agent blust brand tegen gevel van kinderopvang in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdagmiddag 30 december 2021 een brand geblust tegen de gevel van een kinderopvang aan de P.J. Troelstrastraat in Papendrecht. De brand bij het pand, een locatie van Wasko, werd even na half vier ontdekt. Er bleek wat papierafval in brand te zijn gestoken. Agenten die met spoed ter plaatse kwamen wisten de brand te blussen en voorkwamen zo erger. De brandweer heeft nageblust en gecontroleerd of het vuur niet naar binnen was geslagen. Dit bleek niet het geval. De politie gaat camerabeelden opvragen in de hoop de brandstichters te kunnen achterhalen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer