Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (33) zwaargewond na botsing tegen boom op rotonde in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – Een 33-jarige man uit Dordrecht is dinsdagavond 28 december zwaargewond geraakt bij een ongeval in Zwijndrecht. De man botste om 21.20 uur op een boom, nadat hij rechtdoor reed over de rotonde bij de Burgemeester van ‘t Hoffweg / Kort Ambachtlaan. Na het eenzijdige ongeval zat de Dordtenaar bekneld in zijn auto.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. De brandweer wist de beknelde man te bevrijden door een deel van de auto weg te knippen. De man zou mogelijk meerdere breuken hebben en ook inwendige bloedingen werden niet uitgesloten. Personeel van het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam, dat vanwege de weersomstandigheden met de auto naar Zwijndrecht kwam, heeft het ambulancepersoneel geassisteerd.

De man is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. “Er is getest op alcohol en drugs maar beide waren negatief,” laat een politiewoordvoerder weten. De toedracht van het ongeval is nog onbekend. Er wordt nog verder onderzoek gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

    • Hij heeft zelf al verwondingen genoeg, en er was geen alcohol of drugs in het spel. Misschien heeft hij wel een black out gehad of zo, ik vind het erg genoeg voor die man. en een fietser of een voetganger op de rotonde die lopen of rijden daar niet

      • Maar vlak vóór de rotonde wel! En hij is niet zacht tegen de boom aan gereden zoals je ziet, dus als hij iemand geschept zou hebben, kon je waarschijnlijk uit de andere rotonde bij de Plantageweg pulken!

Reageer