Tiplijn: 06-19541384

Politie: “Zwijndrechtse drugsdealer maand geleden aangehouden in Dordrecht”

0

DORDRECHT – De politie meldt woensdag 22 december 2021 dat ongeveer een maand geleden een 44-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden in een pand aan de Sint Jorisweg in Dordrecht. Hij wordt verdacht van het dealen in harddrugs. De politie kwam de man op het spoor nadat meerdere mensen anoniem hadden gemeld dat er drugs gedeald zou worden op het adres. Dat de aanhouding een maand later wordt gemeld, had onder meer te maken met het feit dat het bericht dat verspreid zou worden door de politie, langs ‘meerdere lagen’ moest voor goedkeuring.

Na de Meld Misdaad Anoniem (MMA) meldingen heeft de politie het pand aan de Sint Jorisweg een tijd onopvallend in de gaten te houden. Toen vastgesteld werd dat er inderdaad gedeald werd, greep de politie in en pakte de man op. Tijdens zijn aanhouding gooide de verdachte een zakje weg. Dit werd door agenten teruggevonden en bleek later te gaan om bijna 100 gram cocaïne. De 44-jarige man zit momenteel nog vast en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Het pand van de dealer is na zijn aanhouding ook direct doorzocht. Tijdens de doorzoeking werden onder meer materialen gevonden voor het maken van verdovende middelen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer