Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer bij woningbrand in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een brand in een flatwoning in Hendrik-Ido-Ambacht is dinsdagmiddag 21 december 2021 een man gewond geraakt. Om 13.40 uur ontstond er brand in de woning aan het Banckertplein. Al snel schaalde de brandweer op naar middelbrand en kwamen verschillende blusvoertuigen ter plaatse. De brand was al snel onder controle. Wel liep een man brandwonden aan onder andere zijn gezicht en nek op. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel en een Mobiel Medisch Team en vervolgens met spoed naar een brandwondencentrum vervoerd. Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer