Tiplijn: 06-19541384

Man speelt onwelwording en vernielt woning in Hardinxveld met brandblusser

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 29-jarige man is vrijdagavond 17 december aangehouden in een woning aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. Rond 17.30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een ruzie in de woning aan de Peulenstraat. Daarbij zou zijn gedreigd met een mes. De verdachte werd onderzocht door ambulancepersoneel en aangehouden.

Terwijl agenten met de man in de politiebus over de Prisma in Sliedrecht reden, onderweg naar het bureau, deed de man alsof hij onwel werd. Opnieuw kwam een ambulance ter plaatse maar de verdachte bleek de onwelwording te faken. Toen bleek dat er geen strafbare feiten waren gepleegd werd de verdachte weer in vrijheid gesteld.

Later in de avond ging het opnieuw helemaal mis in de woning aan de Peulenstraat. De man die eerder was vrijgelaten ging volledig door het lint. Hij vernielde met een brandblusser meerdere deuren in de woning, waar hij nog maar een dag verbleef. Agenten hielden de man daarop aan. Hij zit vast en wordt zaterdag door de recherche verhoord.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer