Tiplijn: 06-19541384

Brand bij woning in Alblasserdam; buurtbewoners en brandweer blussen

0

ALBLASSERDAM – Aan de achterkant van een woning aan de Tuigersstraat in Alblasserdam heeft zaterdagavond 18 december 2021 brand gewoed. Rond 18.45 uur ontdekten mensen in de buurt dat er containers in brand stond. De vlammen kwamen onder meer tegen de muur en het kozijn van de woning. De brandweer werd gealarmeerd en ging met spoed op pad. Intussen gingen buurtbewoners met elkaar aan de slag om het vuur met emmers water en een tuinslang te doven.

De brandweer heeft het bluswerk overgenomen en had de brand al snel volledig onder controle. Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand thuis; de bewoner is op de hoogte gebracht van de brand. Hoe de containers zijn gaan branden, is nog onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer