Tiplijn: 06-19541384

Nekklachten na kop-staartbotsing op A15 bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 52-jarige automobiliste uit Gorinchem had maandag last van haar nek na een ongeval op de A15 bij Sliedrecht. De vrouw kwam maandag 13 december 2021 bij Sliedrecht in botsing met een andere auto. De kop-staartbotsing op de snelweg richting Gorinchem gebeurde ‘s middags rond 16.45 uur. De 20-jarige bestuurster uit Hardinxveld-Giessendam en haar 16-jarige passagiere eveneens uit Hardinxveld bleven ongedeerd.

De vrouw die last had van haar nek is nagekeken door ambulancepersoneel. Doordat beide auto’s na het ongeval op de vluchtstrook stonden, bleef de file beperkt. Ook de schade aan beide voertuigen lijkt mee te vallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer