Tiplijn: 06-19541384

Grote politie-inzet in Oud-Alblas na melding over vechtpartij

0

OUD-ALBLAS – De politie is zaterdagavond 11 december 2021 met veel agenten op pad gegaan vanwege een melding over een vechtpartij tussen jongeren in Oud-Alblas. Langs de Noordzijde, ter hoogte van de Heiweg zou een feest zijn, waarbij gevochten zou worden. “Er zou een vechtpartij zijn tussen een groep van ongeveer 30 jongeren. Toen wij daar kwamen werd er niet meer gevochten. Er is gesproken met de jongeren. Er scheen een feest te zijn geweest, dat onderzoeken we nu,” aldus politiepersvoorlichtster Mirjam Boers van de Eenheid Rotterdam. Bij de melding werden agenten vanuit de hele regio ingezet. Onder meer hondengeleiders, agenten uit Dordrecht en Drechtsteden waren aanwezig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer