Tiplijn: 06-19541384

Ruiten van politiebureau in Papendrecht ingegooid; politie zoekt daders

0

PAPENDRECHT – In de nacht van woensdag op donderdag 9 december 2021 zijn meerdere ruiten van het politiebureau in Papendrecht ingegooid. De politie onderzoekt de vernieling en is op zoek naar de dader(s) en getuigen.

De vernieling vond donderdag ’s nachts tegen 01.00 uur plaats. Agenten die in het politiebureau aan de Poldermolen in Papendrecht aanwezig waren, hoorden doffe klappen. Toen ze op het geluid afgingen zagen ze dat meerdere ruiten bij de ingang van het bureau gebarsten zijn. De dader of daders zijn dan al vertrokken. De politie onderzoekt camerabeelden om de verdachte(n) op het spoor te komen.

De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Poldermolen dat met deze vernieling te maken kan hebben. Ook beeldmateriaal uit de omgeving van de Poldermolen is welkom. Tips delen of beeldmateriaal uploaden kan via de website van de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer