Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus raakt te water langs de Tiendweg in Kedichem

0

KEDICHEM – Een bestelbusje van een maaltijdbezorger is op woensdag 8 december 2021 te water geraakt. Dit gebeurde rond 18.10 uur langs de Tiendweg in Kedichem. De bestelbus, die vermoedelijk vanaf de richting van Kedichem onderweg was richting Leerdam, belandde op de kop in de sloot.

Direct werd door de hulpdiensten groot alarm geslagen. Brandweer-eenheden van onder andere de posten Leerdam, Arkel en Asperen kwamen met spoed ter plaatse. Ook een trauma-arts kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

De bestuurder kon door de hulpdiensten uit zijn voertuig worden gehaald. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer