Tiplijn: 06-19541384

Man overlijdt tijdens bergingsactie in Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Bij een ernstig ongeval op de Dorpsweg in Hoogblokland is afgelopen nacht een 25-jarige man overleden. Een bestelauto raakte door nog onbekende redenen van de weg en belandde hierbij half in de sloot. Met een trekker is vervolgens geprobeerd de bestelwagen weer op de weg te krijgen. Tijdens deze bergingsactie ging het echter helemaal mis, waarbij de trekker kantelde. De bestuurder kwam hierbij onder de trekker terecht.

Toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plaatse. Het gaat om een 25-jarige man uit Noordeloos. Hulpdiensten zijn na het ongeval nog geruime tijd bezig geweest om zowel de trekker als de bestelbus te bergen. De inzittenden van de bestelbus raakten niet gewond. Tegen de bestuurder van de bestelbus is proces verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed. Er is niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer