Tiplijn: 06-19541384

Gorinchemmer (21) overleden na schietpartij in Maastricht

0

GORINCHEM – De 21-jarige man uit Gorinchem, die zaterdag gewond raakte bij een schietpartij in Maastricht, is woensdag 1 december aan zijn verwondingen overleden. De Gorinchemmer werd in de vroege ochtend van zaterdag 27 november aangetroffen in een auto op de Burgemeester Kessensingel in Maastricht. In eerste instantie leek het een ongeluk. Bij de 21-jarige bestuurder van de auto die op een andere auto was gebotst werden schotwonden aangetroffen. Daarop startte de politie een groot onderzoek.

Mercedes
Diezelfde ochtend werden twee vrouwen uit Maastricht van 49 en 22 jaar oud aangehouden. De vrouwen werden weer vrijgelaten maar op dinsdag 30 november is een 29-jarige man uit Maastricht aangehouden. De verdachte meldde zich ‘s middags bij het politiebureau in Maastricht. Een zwarte Mercedes C220 CDi met het kenteken ZK-046-J, waarvan de inzittende(n) bij de schietpartij betrokken zou zijn geweest, is echter nog niet aangetroffen.

Motief
Dinsdagavond werd in de uitzending van Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Behalve naar tips over het motief van de dader en de Mercedes, is de politie op zoek naar informatie over het 21-jarige slachtoffer. Hij werd die vroege zaterdagochtend gevonden in zijn grijze Ford Escort en heeft voordien meerdere malen toeterend door de Lorentzstraat gereden. Tips kunnen worden gemeld via de Opsporingstiplijn 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer