Tiplijn: 06-19541384

Brug vliegt in brand bij baggerwerkzaamheden in Giessenburg; brandweer uren bezig

0

GIESSENBURG – Een houten gedeelte van een brug aan de Heideweg in Giessenburg is dinsdag 30 november in brand gevlogen. De brandweer is uren bezig geweest om de brand te bestrijden. Aan de Heideweg was men bezig met baggerwerkzaamheden. De brand ontstond waarschijnlijk toen het baggerbootje onder de brug door voer en er vonken uit de uitlaatpijp het hout onder de brug hebben geraakt. Daardoor ontstond een smeulbrand.

Doordat de brandweer slecht bij de brand kon komen, duurde het meerdere uren voordat de brand uit was. Uiteindelijk heeft men een waterkanon aan een kraan bevestigd en deze van onder de brug laten blussen. De brand ging gepaard met veel rook.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer