Tiplijn: 06-19541384

Meisje (5) voortanden kwijt na aanrijding in Zwijndrecht; scooterrijdster rijdt door

1

ZWIJNDRECHT – Een vrouw op een scooter is er vrijdagmiddag 26 november vandoor gegaan nadat ze een 5-jarig meisje had aangereden in Zwijndrecht. De vrouw maakte nog wel excuses maar vertrok vervolgens zonder haar gegevens achter te laten. Het meisje raakte gewond in haar gezicht en raakte twee tanden kwijt. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de Biesbos in Zwijndrecht, bij winkelcentrum Walburg.

Oversteken
Het kind liep die middag samen met haar moeder en 1-jarig zusje in de wandelwagen over het trottoir aan de zijde van het appartementencomplex ‘t Anker. Bij het oversteken richting de parkeerplaatsen zag de moeder een scooterrijdster aankomen. Ze wilde haar dochter tegenhouden maar het meisje stak al over. De vrouw op de snorscooter kon het kind niet meer ontwijken en een aanrijding volgde.

Bebloed
Na de aanrijding kwam het kind hard op straat terecht. Ze had een bebloed gezicht en last aan haar mond, hand en been. De vrouw op de snorscooter verontschuldigde zich maar reed daarna verder in de richting van het Norderstedtplein, zonder haar gegevens achter te laten.

Voortanden
Het kind is door ambulancepersoneel nagekeken en naar de huisarts gebracht. Haar hand en been bleken in orde maar de kleuter moest wel naar de tandarts om haar twee voortanden te laten verwijderen.

Getuigen
De politie is op zoek naar de vrouw op de snorscooter. Getuigen lieten weten dat het om een blanke vrouw gaat die tussen de 30 en 40 jaar oud leek. Ze droeg een blauwe jas en reed op een grijze snorscooter met blauw kenteken. Getuigen kunnen de politie bellen op het nummer 0900-8844 en laten weten informatie te hebben over het onderzoek met registratienummer 2021369368.

Foto: stockfoto Caleb Woods.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Karin de Zwart on

    Meisje van 5 is allang geen peuter meer, maar een kleuter. Het is echt niet netjes van de scooterrijdster, alhoewel ze niet de schuldige partij is. Maar het had daar ook zomaar een auto kunnen zijn. Gelukkig niet, want dan was het misschien wel veel slechter afgelopen…je moet er niet aan denken! Hopelijk luistert ze volgende keer wel naar mama als die zegt dat ze bij de stoep moet wachten.
    Hopelijk zal ze snel herstellen van de pijn en schrik, ook al duren haar nieuwe ” grote mensen tanden” nu nog heel erg lang.

Reageer