Tiplijn: 06-19541384

Politiebus botst frontaal op bedrijfswagen in Oud-Alblas; 2 agenten lichtgewond

0

OUD-ALBLAS – Twee agenten zijn donderdagmiddag 25 november met hun dienstvoertuig frontaal op een bedrijfswagen gebotst. Het ongeval gebeurde rond 12.15 uur op het Oosteinde in Oud-Alblas. Vermoedelijk reden de agenten met zwaailicht en sirene over toen de aanrijding plaatsvond. De politiebus met daarin twee agenten kwam op z’n zijkant naast de weg terecht.

Een ambulance en collega-agenten spoedden zich naar het ongeval. Daar bleek dat de twee agenten lichtgewond waren geraakt. De inzittenden van de bedrijfswagen raakten niet gewond. De brandweer was ook opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van brand, dit bleek echter niet het geval.

Beide voertuigen liepen flink wat schade op bij de aanrijding. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, kan de politie nog niet zeggen. Een woordvoerder laat weten dat daar onderzoek naar wordt gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer