Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus van de dijk na aanrijding in Hardinxveld; veroorzaker rijdt door

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam heeft zaterdagavond 20 november een aanrijding plaatsgevonden. Een bestelbus raakte daarbij van de weg en reed een stukje van de dijk af. De bestuurder van de bestelbus verklaarde dat hij in de bocht in aanrijding kwam met een tegenligger. Die zou teveel op de verkeerde weghelft hebben gereden.

De bestelbus kwam bij de aanrijding op een stootblok in de berm terecht. De bestuurder verloor de macht over het stuur en reed de dijk af. De tegenligger zou na het ongeval zijn doorgereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De bestelbus is door een bergingsbedrijf de dijk opgetakeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer