Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand verwoest opslagruimte en heftruck op terrein Merwebolder

0

SLIEDRECHT – Op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 november brand uitgebroken. De brand in een opslagruimte van ASVZ, waarvan Drechtwerk gebruik maakt voor haar dagbestedingslocatie, werd rond 01.15 uur ontdekt. Al snel sloegen de vlammen uit de schuur. De Sliedrechtse brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse om de brand te blussen.

De vlammen van de uitslaande brand in de opslagruimte raakten ook een naastgelegen pand, waarnaar de brand oversloeg. De opslagruimte brandde volledig uit. Ook een heftruck in de opslagruimte raakte door de brand verwoest.

De brand heeft in het naastgelegen pand rookschade veroorzaakt. De beplating, dakrand, ramen en kozijnen raakten eveneens beschadigd door de brand.

Vermoedelijk is een transformator in de opslagruimte de oorzaak geweest van de brand, zo liet de brandweer weten. Verder onderzoek moet uitwijzen of dit inderdaad het geval is. Stichting Salvage heeft namens de verzekeraar de schade opgenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer