Tiplijn: 06-19541384

Brand in woongebouw van Yulius in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – In een woongebouw van ggz-instelling Yulius aan de Zaling in Papendrecht is dinsdagavond 16 november brand uitgebroken. In één van de appartementen in het complex voor beschermd wonen ontstond brand in een magnetron. De brandweer rukte om 22.00 uur uit voor de brand. Na aankomst was de brand al snel onder controle. Wel bleek dat bij de brand meerdere mensen rook hadden ingeademd. Zij zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De brandweer heeft nog enkele controles uitgevoerd. Daarna werd het sein veilig gegeven in het Yulius-gebouw.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ja jammer dat jullie al weg waren toen de betrokkenen bij de brand later een andere bewoner aanvielen met een mes en een meterslange houten balk.

Reageer