Tiplijn: 06-19541384

Woning in Zwijndrecht beschoten; politie doet onderzoek

0

ZWIJNDRECHT – Zaterdagavond 13 november is de voordeur van een woning aan de Jollensteiger in Zwijndrecht beschadigd, vermoedelijk door een gelost schot. Politie onderzoekt of er daadwerkelijk is geschoten en hoe en waarom en is op zoek naar getuigen.

De politie ontving rond 23.30 uur een melding van een conflict bij een woning aan de Jollensteiger. Daarbij zou mogelijk geschoten zijn. Bij aankomst troffen agenten een gaatje aan in de voordeur van de woning. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veilig gesteld en onder andere een huls in beslag genomen. Er raakte niemand gewond.

De politie heeft sporen veilig gesteld en spreekt met getuigen. Mensen die camerabeelden hebben of een tip hebben, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Wilt u uw informatie anoniem delen, bel dan 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer