Tiplijn: 06-19541384

Jongen (12) slachtoffer van straatroof in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 12-jarige jongen uit Sliedrecht is donderdag slachtoffer geworden van een straatroof in Papendrecht. De tiener verklaart dat hij op de Veerweg in Papendrecht is beroofd door twee jongens op een fiets. Dat gebeurde donderdagmiddag 11 november tussen 17.45 uur en 18.00 uur. De daders zouden geld hebben buitgemaakt en daarna op de vlucht zijn geslagen.

Een politiewoordvoerder laat weten dat één van de verdachten een blanke jongen van ongeveer 1,80 meter lang zou zijn. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, grijze muts van het merk Louis Vuitton en sprak Nederlands. De andere verdachte jongen zou een grijze jas hebben gedragen.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie heeft in de omgeving camerabeelden opgevraagd en hoopt dat getuigen iets hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer