Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt in vangrail na geruzie op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een jongeman is vrijdagavond 12 november 2021 met de auto van zijn ouders in de vangrail van de A15 bij Alblasserdam beland. Het ongeval gebeurde rond 20.25 uur op de rijbaan richting Rotterdam. Politie, brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen voor hulp. De man bleek uiteindelijk ongedeerd te zijn gebleven.

De automobilist vertelde dat hij wat gedoe had met een medeweggebruiker. De twee haalden elkaar 2 keer in en volgens de man remde de andere automobilist uiteindelijk ineens vlak voor hem, waardoor de man een ruk aan zijn stuur gaf en in de vangrail knalde. Van deze andere automobilist zijn nog geen gegevens bekend.

Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto van de snelweg gehaald. Rijkswaterstaat heeft een bedrijf ingeschakeld om met spoed de kapotte vangrail te repareren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer