Tiplijn: 06-19541384

Alcomobilist slaat over de kop in Kinderdijk; man naar ziekenhuis

0

KINDERDIJK –  Een 55-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 12 november 2021 met zijn auto over de kop geslagen. Dit gebeurde rond 22.00 uur op de Molenstraat in Kinderdijk. De man reed richting huis, botste tegen een geparkeerde auto, sloeg over de kop en botste daarna nog licht tegen een andere geparkeerde auto. De Nieuw-Lekkerlander wist zelf uit zijn voertuig te kruipen.

Hij raakte lichtgewond en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een blaastest wees uit dat de man teveel alcohol had genuttigd. Bij de man wordt daarom in het ziekenhuis nog een bloedproef afgenomen om te zien hoeveel hij precies teveel heeft gedronken.

De Molenstraat was geruime tijd dicht voor hulpverlening en afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de vijftiger meegenomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer