Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder en passagiere aangereden op de N216

0

OTTOLAND – Een motorrijder en zijn passagiere zijn vanmiddag bij een ongeluk op de N216 gewond geraakt. Een achteropkomende auto zag te laat dat de motor en auto’s voor hem stil stonden. Hij reed tegen de stilstaande motorfiets aan. De motorfiets werd weer tegen de auto daarvoor gedrukt. De aanrijding gebeurde donderdagmiddag 11 november even na kwart over vier op de N216 bij Ottoland, vlak voor het kruispunt N216 / N214.

De passagiere van de motor liep bij het ongeval letsel op aan haar enkel. De motorrijder hield een pijnlijke rug over aan het ongeval. Ambulancepersoneel heeft de gewonden nagekeken en hen voor behandeling en onderzoek naar het Beatrixziekenhuis in Gorinchem gebracht.

Foto’s: politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer