Tiplijn: 06-19541384

Meisje fietst Brandwijkse sloot in; hulpdiensten rukken uit

0

BRANDWIJK – Een meisje is zondag 7 november 2021 in een sloot in Brandwijk terechtgekomen. Het meisje fietste rond 3.15 uur met vrienden over de Brandwijksedijk toen ze van de weg raakte en in de sloot belandde. Omdat ze niet meer zou reageren, werden twee ambulances, een traumahelikopter en de politie opgeroepen.

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen bleek het meisje bij kennis te zijn. Agenten hebben de fietsster in een isolatiedeken gewikkeld.

Ambulancepersoneel keek het meisje na. Inzet van de traumahelikopter bleek niet nodig. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Agenten hebben de ouders van het meisje ingelicht en haar fiets thuisgebracht.

Foto’s: politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer