Tiplijn: 06-19541384

Automobilist vast in auto na ongeval op A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na een ongeval op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam heeft een automobilist enige tijd vastgezeten in zijn auto. Het ongeluk op de A15 richting Rotterdam gebeurde maandagochtend 8 november. De bestuurder raakte daar even voor 11.00 uur met zijn voertuig de middengeleider. De auto begon volgens de politie hevig te slingeren waarna deze werd aangetikt door een vrachtwagen.

Door de schade die ontstond lukte het niet meer om de deur van de auto open te krijgen. Naast een ambulance en de politie kwam daarom ook de brandweer ter plaatse. Brandweermensen hebben de ontwrichte autodeur geopend waarna de bestuurder is nagekeken in de ambulance. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer