Tiplijn: 06-19541384

Drie jongeren op scooter gewond na ongeval in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Bij een ongeval op de Narcisstraat in Zwijndrecht zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 6 november 2021 drie jongeren gewond geraakt. De drie reden op een scooter tegen een geparkeerde auto aan. Door de klap kwam het drietal op straat terecht en raakte gewond. Drie ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden, een jongen en twee meiden, na te kijken. Ze zijn voor verder onderzoek en behandeling naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

De jongen en twee meiden waren eerder al gewaarschuwd door de politie. Agenten hadden het drietal op de scooter eerder in de nacht al door rood zien rijden. De drie moesten van de politie toen verder gaan lopen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer