Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt Alblasserdammer aan voor bedreigen Hugo de Jonge en gezin

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdag 4 november 2021 een 22-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De man wordt verdacht van het bedreigen van demissionair viceminister-president Hugo de Jonge en zijn gezin met de dood. Dat meldt de politie vrijdag 5 november. De man verstuurde de bedreigingen afgelopen maand via Instagram, zo stelt de politie.

“Doordat de berichten verstuurd werden via social media, kon de politie snel achterhalen van wie de bedreigingen afkomstig waren. Hierop heeft de politie het huis, waarin de man woont, doorzocht. De Alblasserdammer is daarbij aangehouden. Hij moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter,” aldus de afdeling persvoorlichting van de politie-eenheid Rotterdam.

Foto: Martijn Beekman, Ministerie VWS.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Waren ze ook maar zo doortastend met de bedreigingen aan het adres van Wilders. Dat gaan we natuurlijk niet doen, als het om die pr!kp00ier gaat natuurlijk wel.

Reageer