Tiplijn: 06-19541384

Vrouw redt oudere man uit brandende auto in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een 85-jarige automobilist is donderdag 4 november 2021 met zijn auto op een paaltje terechtgekomen in Bleskensgraaf. De auto vloog na het ongeluk in brand. Het ongeval gebeurde donderdagochtend even voor 11.30 uur op de kruising van de Melkweg met de Dorpsstraat, ter hoogte van zuivelfabriek De Graafstroom. De man reed op de kruising rechtdoor en belandde op een paaltje. Een getuige zag dat de auto daarna direct begon te roken en in brand vloog.

Mevrouw Dorothy-Jane, werkzaam bij Jumbo Breda Bezorgservice, zag alles gebeuren en kwam in actie. Zij zette haar vrachtwagentje aan de kant en rende naar de automobilist, die alleen in zijn voertuig zat. “Mijn dochter heeft de man letterlijk uit het voertuig gesleurd. Hij was half bewusteloos en was verward. Het erge vind ik: niemand hielp. Ik ben woest op de mensen die gewoon doorreden,” vertelt de vader van Dorothy. De reddende vrouw is nog steeds erg geschrokken en heeft mogelijk nog extra hulp nodig om alles een plaats te geven.

De automobilist is in een ambulance nagekeken. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. Een politiewoordvoerder laat weten dat nog onbekend is wat de precieze oorzaak is van het ongeval. Dorothy zag de man met een flinke vaart, zonder te remmen uit een zijstraat ‘vliegen’. Het lijkt erop dat de man eerst onwel is geraakt en toen op het paaltje is gebotst.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer