Tiplijn: 06-19541384

Grote zoekactie naar persoon te water in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn zondagmiddag 31 oktober 2021 massaal opgeroepen vanwege melding van een persoon te water in de Merwede bij Gorinchem. Meerdere duikteams van de brandweer werden opgeroepen en vanuit de lucht zochten een politiehelikopter en een traumahelikopter mee.

De persoon zou te water geraakt zijn ter hoogte van de Merwedebrug / snelweg A27. Ook vanaf de Merwedebrug zelf werd gezocht. De zoekactie begon na melding van een weggebruiker. Het verkeer op de A27 ondervond geen hinder van de zoekactie. De zoekactie is inmiddels gestaakt. Er is vooralsnog geen persoon aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer