Tiplijn: 06-19541384

A16 richting Rotterdam deels afgesloten na ongeval bij de Drechttunnel

0

ZWIJNDRECHT – De A16 richting Rotterdam is vrijdagmiddag 29 oktober 2021 enige tijd afgesloten geweest ter hoogte van Zwijndrecht. Rond 14.30 uur vond net na de Drechttunnel op de rijbaan richting Rotterdam een ongeval plaats. Twee auto’s klapten op elkaar waarna schade ontstond. Ook werd één van de betrokkenen nagekeken door de ambulancedienst.

Rijkswaterstaat sloot één van de tunnelbuizen richting Rotterdam af vanwege het ongeval. Nadat de betrokkene was nagekeken en het ongeval na een klein uur was afgehandeld, kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer