Tiplijn: 06-19541384

Man bedreigd met vuurwapen en geslagen bij straatroof in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op woensdagavond 27 oktober 2021 rond 20.00 uur werd een 26-jarige man uit Aruba overvallen bij een bushalte op de Laan van Europa in Dordrecht. Dit gebeurde in de buurt van het Van der Valk hotel. De man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben.

De 26-jarige man zat gisterenavond bij een bushalte op de Laan van Europa. Hij zag dat er een zilverkleurige personenauto met daarin twee mannen kwam aangereden in de richting van het bushokje. Beide mannen stapten uit, richtten een vuurwapen op het slachtoffer en eisten geld. Het slachtoffer werd hierbij geslagen op zijn hoofd en buik. Vervolgens werd de man beroofd van zijn jas en tas met inhoud. De verdachten stapten hierna weer in de auto en gingen ervandoor. De man raakte gewond aan zijn hoofd en is voor behandeling van de verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

De politie komt graag in contact met mensen die weten wie deze mannen zijn of met mensen die iets gezien of gehoord hebben rondom de Laan van Europa. Heeft u meer informatie? Neem dan contact met op via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer