Tiplijn: 06-19541384

Man (24) vermist uit Heerjansdam; politie en familie vragen om hulp (update)

0

HEERJANSDAM – Vanaf de Julianalaan in Heerjansdam wordt een 24-jarige man vermist. De twintiger is om 16.00 uur in een grijze Fiat Punto vertrokken uit Heerjansdam. De familie maakt zich ernstige zorgen om hem. De politie deelt op social media een oproep om uit te kijken naar de vermiste man. Daarbij wordt een foto van hem gedeeld.

Het gaat om een blanke man van 1,85 meter lang. Hij heeft een normaal postuur, kort blond haar en draagt een zwart joggingspak. Mensen die de vermiste Heerjansdammer gezien hebben of tips hebben, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844.

Update 21.15 uur: De politie laat weten dat de vermiste Heerjansdammer in goede gezondheid is aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer