Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Dordrecht voor noodsituatie in woning

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn vrijdagochtend 15 oktober rond half tien ingezet in de Hoge Bakstraat in Dordrecht. In een woning had een persoon medische hulp nodig. Ambulancepersoneel kreeg assistentie van het team van de traumahelikopter. Een hoogwerker van de Dordtse brandweer stond paraat om de patiënt vanaf de eerste verdieping uit de woning te tillen. Inzet van de brandweer bleek niet nodig. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Direct nadat het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter klaar was aan de Hoge Bakstraat, werd het team opgeroepen voor een inzet aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. De politie bracht de MMT-arts en MMT-verpleegkundige met spoed naar de traumahelikopter op een plein aan de Draai. De helikopter steeg op, vloog naar Hardinxveld-Giessendam maar werd daar boven locatie afgemeld door het ambulancepersoneel omdat inzet niet nodig was.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer