Tiplijn: 06-19541384

Kinderfietsje aangetroffen bij sloot Gorinchem; brandweerduikers doorzoeken sloot

0

GORINCHEM – Bij een sloot in Gorinchem is woensdagavond 13 oktober 2021 een kinderfietsje aangetroffen. Het fietsje werd rond 18.45 uur ontdekt half in een sloot aan de Korporaal en de Spion. Uit voorzorg werden de hulpdiensten gealarmeerd. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Duikers en oppervlakteredders van de brandweer gingen de sloot in om deze te doorzoeken. Zij troffen geen kind aan in het water. De politie ging in de tussentijd op zoek naar de eigenaar van het fietsje. De politie heeft de eigenaar nog niet kunnen achterhalen en heeft daarom een oproep op social media geplaatst.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer